Kezdőoldal Hírek Munkatársat keresünk

szociális munkás feladatokra

munkatársat keres.

Feladatok:
- hátrányos helyzetű célcsoporttagok segítése
- a célcsoport szociális helyzetének felmérése, problémáik felismerése, igényeik, szükségleteik feltárása;
-  a szociális, családi, anyagi, elhelyezkedési, lakáskörülményekkel kapcsolatos, egészségügyi és egyéb problémák megbeszélése az ügyfelekkel, a szükséges szolgáltatás típusának meghatározása;
-  igény szerint az ügyfelek közvetítése a megfelelő intézményhez,
-  segítségnyújtás, és egyéni vagy csoportos tanácsadás
- munkaerő-piaci tanácsadások
- életvezetési segítségnyújtás, információs jellegű tanácsadás,
- közvetítés az ügyféllel kapcsolatban álló oktatási, gondozási intézmények, egészségügyi szolgálatok, egyházak, és más intézmények, valamint az ügyfél és az intézmények között;
- az ügyfelekről naprakész dokumentáció vezetése, ügyviteli és ügyirat-kezelési feladatok ellátása

Feltétel:
- felsőfokú végzettség
(Az állás betöltésének feltétele, hogy a jelentkező az alábbi képesítések valamelyikével rendelkezzen! Felsőfokú szociális szakképzettség, okleveles pszichológus, pszichopedagógus, mentálhigiénés szakképzettség, szociológus, felekezeti szociális munkás, viselkedéselemző, közösségi szociális munkás, családterápiás konzultáns, családterapeuta, kognitív- és viselkedésterápiás konzultáns, család- és gyermekvédelem szakos pedagógus, család- és gyermekvédő tanár, család- és gyermekvédő pedagógus, játék- és szabadidő-szervező tanár, addiktológiai konzultáns
vagy gyermek- és ifjúságvédelmi tanácadó oklevéllel rendelkező: nevelőtanár, pedagógus, pedagógiai előadó, gyógypedagógus, védőnő, teológus, hittanár, hittantanár, okleveles pasztorális tanácsadó/okleveles pasztorális tanácsadó
és szervezetfejlesztő szakember)
- felhasználói szintű számítógépes ismeretek
- önálló munkavégzés
- pontosság, precizitás, megbízhatóság
- jó kapcsolatteremtő és szervező készség, jó kommunikációs képesség

Munkaidő: napi 3 óra /heti 15 óra

Elbírálásnál előny jelent:
- hasonló területen szerzett tapasztalat

Munkába állás kezdete: azonnali

Jelentkezés az állásra:

A jelentkezéseket (fényképes önéletrajzot, motivációs levelet és az iskolai végzettséget igaholó irat másolatát) a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   email címre kérjük eljuttatni legkésőbb 2019. március 25-ig.

A kiválasztás két fordulóban,  a beérkezett pályázatok és a személyes elbeszélgetések alapján történik.

Kezdőoldal Hírek Munkatársat keresünk