Kezdőoldal Hírek 21 évesek lettünk
21 évesek lettünk PDF Nyomtatás E-mail
Tisztelt Tagszervezeti Képviselők!
Kedves Civil Barátaink!A Civil Szervezetek Szövetsége életében a november 20-a egy fontos esemény dátuma, a szövetség megalakulásának évfordulója.

2020. november 20-án ünnepeljük a Szövetség 
21 éves „szülinapját”.
21 év alatt sok minden történt. Már 1999-ben láttuk, hogy igazán hatékonyak és eredményesek csak összefogással, együttműködésben, partnerségben lehetünk.  Akkor 24 civil szervezet határozott a szövetség létrehozásáról, mára ez a szám 95-re bővült.

A tavalyi évben az Ünnepi taggyűlésen Civil Emlékéremmel köszöntük meg az alapító szervezetek munkáját. Az idei év eseményei alapján mindannyian láthatjuk és tapasztalhatjuk, hogy közös élmények értékei még fontosabbá, még értékesebbé váltak.

Köszönöm minden tagszervezetnek, együttműködő partnernek, intézménynek, hogy segítették a Szövetség munkáját az elmúlt 21 évben!

Kívánom, hogy a további közös munka során is számos olyan program, rendezvény kerüljön megvalósításra mely a tagszervezetek, s ezáltal a Szövetség eredményességét erősíti!

A Születésnap alkalmából kívánok az elnökségnek, a tagságnak, együttműködő partnereinknek jó egészséget, sok sikert és kitartást!
             Üdvözlettel:


                                    Gólya Pál
                                       elnök

 
Kezdőoldal Hírek 21 évesek lettünk