Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek "Csaba" Honvéd Kulturális Egyesület
"Csaba" Honvéd Kulturális Egyesület PDF Nyomtatás E-mail
5600 Békéscsaba, Szabadság tér 6.
Alapítás éve: 1995.
Adószám: 18376388-2-04
Forma: Egyesület
Telefon: (66) 529-230
Fax: (66)529-232
Web: www.csabahonved.hu
Képviselő: Soczó József (elnök)

A „CSABA” Honvéd – ismertebb nevén Fegyveres Erők Klubja (FEK) – évek óta a helyi és a megyei kulturális élet egyik résztvevője, Békéscsabán a Szabadság téri műemlék jellegű épületben működik. Az egyesület programokat szervez a szerződéses és nyugállományú katonák, polgári alkalmazottak és családtagjaik részére valamint helyet biztosít az általuk szervezett rendezvényeknek, továbbá művelődési és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt és nyitott a civil társadalom számára is.

Az intézményben működő klubok a teljesség igénye nélkül: Féling Színház, „Közgé Színpad”, Csaba Honvéd Sakk Szakosztály, „Csaba” Lovas Íjász Kör, KIT Makett Klub, Balkán Táncegyüttes, PREMIER Művészeti Szakközépiskola, Mariann Balettiskola, Dugovics Titusz Horgász Egyesület, Dózsa Horgász Egyesület, Városi Sport Horgász Egyesület, FEK Nyugállományúak Klubja.

Kapcsolatot tartunk továbbá a helyi lengyel és román kisebbségi önkormányzatokkal. A különböző kiállítások mellett társasági, alkalmi rendezvények megtartására is ideális a FEK.

Bankszámlaszám: 10300002-10456596-49020018

Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek "Csaba" Honvéd Kulturális Egyesület