Kezdőoldal Bemutatkozás 1 % Adatbázis Alapítvány a Kőrösparti Junior Fúvósok Javára
Alapítvány a Kőrösparti Junior Fúvósok Javára PDF Nyomtatás E-mail
5600 Békéscsaba, Szabadság tér 4
Alapítás éve: 1993.
Adószám: 18371206-1-04
Forma: Közhasznú alapítvány
Telefon: (66) 459-635
Fax:-
Web: -
Képviselő: Nagy Krisztina

Az alapítvány 11 éve működő közhasznú szervezet. Legfőbb tevékenysége a nevében jelölt fúvós zenekar támogatása, működésének biztosítása.

A Körös-parti Junior Fúvósok rendszeres szereplője a városi ünnepségeknek, rendezvényeknek. Programjainkon magyar indulók, népzenei ihletésű feldolgozások, könnyűzenei átiratok, klasszikus koncertdarabok szerepelnek.

Az alapítvány a működési feltételek biztosítása mellett részt vesz a zenekar közösségi életében. A karnagy úrral együttműködve szervezzük meg a nyári táborokat, mely egyrészt a legintenzívebb felkészülési forma, másrészt itt nyílik igazán lehetőség az összekovácsolódásra. A kuratórium kezdeményezésére a fiatalok minden évben megválasztják maguk közül „ Az év zenekari tagját”, ugyanúgy kis ajándékot kapnak a búcsúzó tagok is.

Szakmai munkánk jelentős részét az együttes fellépéseinek szervezése, hivatalos és pénzügyeinek bonyolítása, pályázati lehetőségek felkutatása, a szükséges tárgyi eszközök beszerzése, a működésével kapcsolatos egyéb költségek biztosítása teszi ki.

Bankszámlaszám: 11733003-20090560