Kezdőoldal Hírek Archív Hírek
Új tagszervezeteink (Taggyűlés 2007. október 10.) PDF Nyomtatás E-mail
A 2007. október 10-i taggyűlésen belépett szervezetek
1./ Békés Megyei Jobb Jövőért Alapítvány

5600 Békéscsaba, Lencsési út 7. III/9.

Az alapítvány célja. segítse a hátrányos helyzetű társadalmi rétegek felemelkedését, esélyegyenlőségét mind a szociális, mind a humánerőforrás-ellátási területeken. Személyi segítő humán szolgáltatásokat hoz létre és működteti azokat.

2./ Csabai Szépkorú Diákok Közhasznú Egyesülete

5600 Békéscsaba, Wlassich sétány 9. II/8.

Fő tevékenységei:
Egészségmegőző, javító, szabadidős tevékenység a művészetek elsajátítása és gyakorlása feltételeinek megteremtése, működési kereteinek biztosítása.

3./ Magyarbánhegyesi Alkotó Művészek Baráti Társaságának Közhasznú Kulturális Egyesülete

5667 Magyarbánhegyes, Jókai u. 118.

Kulturális tevékenységek. Festők, iparművészek, népművészek, tűzzománc keramikusok egyesülete a térség művészeti, kulturális életének élénkítésére. Alkotótáborok szervezése.

4./ Speciális Nevelésért Alapítvány

5600 Békéscsaba, Pf. 140

Az Alapítvány célja a Békéscsabán élő speciális szükségletű gyermekek életkörülményeinek javítása, a társadalmi életbe történő beilleszkedésének elősegítése. Tevékenységek: kulturális, sport, egészségvédő és környezetvédelemmel összefüggő programok, támogatások.

5./ Zsadányi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete

5537 Zsadány, Béke út 82.

Az egyesület célja a Zsadány községében található nyudíjasok (mintegy 650 fő) érdekvédelme, érdekképviselete. Tanácsadás és ingyenes jogsegély szolgálat, szociális válságkezelés, gyógyszer és egyéb segélyezések előkészítése, terjesztése.
 
Kezdőoldal Hírek Archív Hírek