Kezdőoldal Hírek Archív Hírek
Segítség az elektronikus pályázat-leadásban PDF Nyomtatás E-mail
A Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetsége felajánlja segítségét tagszervezetei részére, akik pályázatot szeretnének benyújtani az NCA-hoz, de:
- még nem regisztrálták magukat az EPER-ben (Elektronikus Pályázatkezelő és Együttműködési Rendszer);
- nem sikerült a regisztrációs nyilatkozat kinyomtatása;
- az elektronikus pályázatok benyújtásában segítségre lenne szükségük.
A regisztrációhoz az alábbi adatokra lesz szükség:
Adószám, TB törzsszám, bírósági nyilvántartási szám, bírósági nyilvántartásba vétel időpontja, közhasznúsági nyilvántartásba vételi bejegyző végzés száma, közhasznúsági nyilvántartásba vétel időpontja, hivatalos képviselő(k) neve, aláírási jogosultság, címadatok, elérhetőségek, banki adatok.

A regisztrált szervezeteknek szükséges a felhasználóneve és a jelszava is!

Kérjük, hogy amennyiben pályázatukat elektronikus formában kívánják benyújtani, a kész pályázatot elektronikus adathordozón, de legalább papíralapon szíveskedjenek magukkal hozni!

További információ kérhető telefonon a 66/451-163, vagy a 70/408-7021 telefonszámon, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, vagy személyesen a Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetsége irodájában (Békéscsaba, Árpád sor 2/7.) Győri-Dani Istvántól!

Kezdőoldal Hírek Archív Hírek