Kezdőoldal Hírek Archív Hírek
IX. Civil Kulturális Börze PDF Nyomtatás E-mail
A Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetsége immár kilencedik alkalommal rendezi meg Békéscsabán a

CIVIL KULTURÁLIS BÖRZE

nevű rendezvényét 2008. november 21-22-én (pénteken és szombaton) az Ifjúsági Házban (5600 Békéscsaba, Derkovits sor 1.).
A rendezvény célja, hogy lehetőséget biztosítson a főként Dél-alföldi régióban található civil szervezetek bemutatkozására, az egymás közti kapcsolatok megteremtésére, s hogy rámutasson e társadalmi szféra jelentőségére a közösségi és kulturális értékek ápolásában. A kétnapos programban a különböző szakmai előadások, kiállítások, társas-, kézműves foglalkozások és előadó-művészeti produkciók kellemes és hasznos időtöltést biztosítanak mind a civil szférában szakmailag érdekeltek, mind a pusztán kikapcsolódni vágyó felnőttek és gyerekek számára egyaránt.
A rendezvény lebonyolításában és szervezésében nagy szerepet kapnak a Szövetség tagszervezetei, akik lelkes és segítőkész munkájukkal járulnak hozzá a IX. Civil Kulturális Börze sikeres megvalósulásához és magas színvonalához.
A kétnapos rendezvény első napján szakmai fórumunk ebben az évben is a civil szférát leginkább foglalkoztató aktuális témákban, neves előadókkal kerül megrendezésre.

A második napon a civil szervezetek

– Előadóművészet (Bármely előadó művészeti ágból várunk jelentkezőket), és
– Kiállítás (Képek, írásos anyagok a civil szervezetek életéből, illetve képzőművészeti alkotások bemutatása)

formájában kapnak lehetőséget a bemutatkozásra.

A résztvevő fellépők, és kiállítók munkáját neves művészeti szakemberekből álló zsűri fogja elbírálni (egy civil szervezet által előadott produkció műsorideje maximum 8 perc lehet!).

Részvételi díj nincs!

Rendezvényünk részletes programját a későbbiekben megküldjük, továbbá olvasható lesz honlapunkon is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és részt kíván venni a IX. Civil Kulturális Börzén, kérjük a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével faxon, e-mailben vagy postai úton jelezze számunkra!

Postacímünk: 5601 Békéscsaba, Pf. 200.
Tel./Fax: 66/451-163, mobil: 70/408-7021
Honlap: http://www.civilszovetseg.hu (a jelentkezési lap itt letölthető!)

Jelentkezési határidő: 2008. október 15.
A tervezett műsoridő: 2008. november 22-én 9-17 óráig, a kiállítás ideje ugyenezen a napon 8-16 óráig lesz.
A jelentkezéseket beérkezési sorrendben tudjuk elfogadni!

A rendezvénnyel kapcsolatban további információ kérhető:
Kiállítással kapcsolatos információ: Herczegné Szabó Mariann (30/582-22-12)
Színpadi produkcióval kapcsolatos információ: Csányi Emese (30/469-43-55)

Kezdőoldal Hírek Archív Hírek