Kezdőoldal Hírek Archív Hírek
A tagok is szerkeszthetik a Hírmondót PDF Nyomtatás E-mail
A Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetsége sikeres pályázatot nyújtott be az NCA Civil Önszerveződés, Területi és Szakmai Együtműködés Kollégiumához, „A Békéscsabai Civil Kerekasztal további fejlődéséért” címen. Így 2008. június és 2009. május között havi rendszerességgel hírlevél kiadását tudja biztosítani a Békéscsabai Civil Kerekasztal tagjai számára. A Hírmondó célja kifejezetten a Kerekasztal működésének segítése a civil szervezetek információ-hozzáférhetőségének javításával a Kerekasztal működéséről, céljairól, terveiről, a helyi civil közéletről és az aktuális pályázati lehetőségekről. A Hírmondót postai, és elektronikus úton továbbítjuk nem csak a Civil Kerekasztal, hanem a Civil Szövetség tagszervezetei számára, ill. elérhetővé tesszük honlapunkon (http://civilszovetseg.hu).
A Hírmondó lehetőséget nyújt a Békéscsabai Civil Kerekasztal minden tagszervezetének arra, hogy megossza híreit, tevékenységét másokkal, így biztosítva a friss információk hozzáférhetőségét és a hatékony együttműködést a szervezetek között.
Várjuk minden tagszervezet jelentkezését, akik a hírlevélben bemutatnák szervezetüket, tevékenységüket, új szolgáltatásaikat, vagy beszámolnának olyan civil eseményekről, rendezvényekről, melyeken jelen lehettek, vagy részt vehettek a szervezési munkákban!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, további információ kérhető a Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetsége irodájában személyesen, vagy telefonon a 70/408-7021 számon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen Csányi Emesétől, illetve Győri-Dani Istvántól.
 
Kezdőoldal Hírek Archív Hírek