Kezdőoldal Projektek Lezárult projektek Beszámoló a sikeres vizsgáról
Beszámoló a sikeres vizsgáról PDF Nyomtatás E-mail

A TÁMOP 1.4.1-7/1-2008-0107 számú, „Esélyteremtő munkaerőpiaci szolgáltatások Békés megyében” című pályázati program takarító csoportjának résztvevői a 300 órás elméleti és gyakorlati képzést követően sikeres záróvizsgát tettek. A 2009. július 13-ai szóbeli és gyakorlati vizsgán mind a 20 fő OKJ-s bizonyítványt szerzett.


A csoport átlaga 4,3 lett, ami igen kiváló eredménynek számít. Szilágyi László a vizsga elnöke 5 főt elnöki dicséretben részesített. A vizsgadrukk levezetését egy közösen eltöltött ebéd könnyítette meg, melyen nem csupán a csoport tagjai, hanem a vizsga lebonyolításában résztvevők is jelen voltak.

Annak érdekében, hogy a program résztvevői kötetlen formában is megismerjék egymást, egy kirándulást is szerveztünk részükre Ópusztaszerre 2009. július 15-én. A csoporttal megnéztük a Feszty-körképet, melyet szabadprogram követett. A nagy meleg ellenére mindenki jól érezte magát és egy életre szóló emlékkel gazdagodott.
Továbbá sikernek könyvelhetjük el, hogy a képzés elvégzését követően egy fő elhelyezkedett, hiszen a program egyik fő célkitűzése a célcsoport elsődleges munkaerőpiaci integrációja, reintegrációja.


 
Kezdőoldal Projektek Lezárult projektek Beszámoló a sikeres vizsgáról