Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek Békéscsabai Magyar Finn Baráti Kör
Békéscsabai Magyar Finn Baráti Kör PDF Nyomtatás E-mail

Cím: 5600 Békéscsaba, Zsíros u. 5.
Alapítás éve: 1981
Adószám: 19052524-1-04
Forma: egyesület
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: www.finnbaratok.hu
Képviselő: Dr.Durai Miklós

A Baráti Kör azzal a szándékkal alakult évtizedekkel ezelőtt, hogy a csabaiaknak lehetőséget teremtsünk Finnország a finn kultúra és az emberek megismerésére. Ez a kapcsolat nem protokolláris családoknak, természetes személyeknek teremtünk lehetőséget arra, hogy hasonló érdeklődésű a mi kultúránk, életünk iránt érdeklődő finn emberekkel ismerkedjenek meg.

Kapcsolatunkat városunk testvérvárosában, Mikkeliben működő Finn-Magyar Baráti társaságon keresztül tartjuk fenn.
Rendezvényeinken egymás hagyományainak kultúrális értékeinek megismeréséért munkálkodunk.

Legjelentősebb esemény életünkben, hogy minden páros évben családok és egyéni érdeklődők részére egy hetes kirándulást szervezünk Finnországba, Mikkelibe, ahol családoknál helyezzük el az utazókat, melynek eredményeképpen az elmúlt években egy életre szóló barátságok alakultak ki.
A páratlan években mi fogadjuk a Mikkeliből érkező barátainkat azonos konstrukcióban.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk Baráti körünkben!

Bankszámlaszám: Budapest Bank 10102615-02368100-01013008

Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek Békéscsabai Magyar Finn Baráti Kör