Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek "Összefogás Újkígyósért" Közhasznú Egyesület
"Összefogás Újkígyósért" Közhasznú Egyesület PDF Nyomtatás E-mail

Cím: 5661 Újkígyós, Arany János u. 42. sz.
Levelezési cím: 5661 Újkígyós, Petőfi Sándor u. 38. sz.
Alapítás éve: 2008
Adószám: 18394001-1-04
Forma: egyesület
Telefon: +36-20/263-9397;
Mobil: +36-20/6154-943
-
Web: www.civilosszefogas.fw.hu
Képviselő: Nagy Tiborné

Az „Összefogás Újkígyósért” Közhasznú Egyesületünk Újkígyós értékeit, hagyományait szem előtt tartja, a jobb jövőért dolgozik, mely számos területet érint:

• egészséges életmód, egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, szenvedélybetegségek kialakulásának megelőzése és visszaszorítása, gyermek és –ifjúságvédelem, nevelés, oktatás, sport, tehetségek felkutatása, kulturális örökség megóvása, környezetvédelem, kulturált szórakozási lehetőségek megteremtése, közösségi és családi programok, a szabadidő hasznos eltöltése, foglalkoztatás, településfejlesztés.

Az „Összefogás Újkígyósért” Közhasznú Egyesületet 2008-ban alakult meg és került bejegyzésre. Szeretnénk pályázati pénzeket elnyerni és ezek segítségével színvonalas programokat szervezni! Csak olyan pályázatokat tudunk megírni és benyújtani, ahol nem kérnek bejegyzési dátumot. Egyesületünket tagdíjakból és adományokból tudjuk működtetni.

Bankszámlaszám: 53600044-10022726