Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek Békéscsabai Városi Polgárőrség Egyesület
Békéscsabai Városi Polgárőrség Egyesület PDF Nyomtatás E-mail
5600 Békéscsaba, Lencsési út 18.
Levelezési cím: 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 12-14. 2/3.
Alapítás éve: 1995.
Adószám: 18378681-1-04
Forma: Közhasznú egyesület
Telefon: (30) 967-2750,30/621-6628
Fax: -
Web: www.polgarorseg-bekescsaba.hu
Facebook: http://www.facebook.com/bekescsabai.varosipolgarorseg.7
Képviselő: Bugyinszki Tamás elnök

A közrend és a közlekedésbiztonság, a bűncslekmények megelőzése és a baleset-megelőzés, az államhatár őrizete, a határrend fenntartása, a gyermek- és ifjúságvédelem, valamint a környezetvédelem érdekében önkéntes társadalmi munkát végez, a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjével összhangban. A bűnalkalmak korlátozásával az ismertté vált bűncselekmények számának mérséklése, a közbiztonság javítása, a lakosság és a bűnüldöző, valamint a rendvédelmi szervezetek közötti bizalom és együttműködés erősítése. A társadalmi munkában végzett bűnmegelőzési, közbiztonsági, megelőző vagyonvédelmi, a gyermek- és ifjúságvédelmi, baleset-megelőzési és környezetvédelmi tevékenység, valamint a Szomszédok Egymásért Mozgalom népszerűsítése, az e tevékenységre vonatkozó ajánlások, javaslatok véleményezése, kidolgozása és közvetítése.

Bankszámlaszám: 10912005-00000011-05740006

Kezdőoldal Bemutatkozás Tagszervezetek Békéscsabai Városi Polgárőrség Egyesület