Kezdőoldal
Tagszervezetek



Jelzőtorony Alapítvány PDF Nyomtatás E-mail

 

Címe: 5600 Békéscsaba, Felsőnyomás 477.
Adószám: 18396618-1-04
Telefon: +36-20/335-7090
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Képviselő neve: Varju Ferenc

 

A szervezet bemutatása, tevékenysége:

Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyítás; az ember és az állat közötti kapcsolat fontosságának hangsúlyozása, állatszeretetre nevelés, az állat, mint gyógyítási eszköz hasznosítása. Szociális körülmények javítása, családsegítés, időskorúak életkörülményeinek javítása. Egészséges életmódra nevelés, oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés. A népi kultúra (hagyományőrzés) átadása az ifjú nemzedéknek, hagyományőrzése autentikus környezetben. Természetvédelem, környezetvédelem, állatvédelem, ezekhez kapcsolódó értékek védelme, megőrzése, megőrzési technikák kidolgozása és átadása a felnövő nemzedékek számára. Hátrányos helyzetű csoportok, nemzeti és etnikai kisebbségek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése. Nemzetközi kapcsolatok kialakítása és ápolása.

 
Fáspuszta Művelődési,Kulturális Egyesület PDF Nyomtatás E-mail

 

Címe: 5643 Bélmegyer, Széchenyi tér 2.
Adószám: 18520864-1-04
Telefon: +36-30/994-1193
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Web: belmegyeregyesulet.hu

Képviselő neve: Ajtai Péter

 

A szervezet bemutatása, tevékenysége:

Az alapító tagok a nemzeti és helyi hagyományok, emlékek megtartása, megőrzése, továbbadása, a történelmi, kulturális, építészeti, gasztronómiai tradíciók ápolása, népszerűsítése, terjesztése, ösztönzése, a helyi életminőség javítása, helyi turizmus fejlesztése, fenntartható fejlődés támogatása, a kézműves tevékenységek támogatása és tömeg és versenysport elősegítése céljából társadalmi szervezetet, civil szervezetet hoznak létre, soraikba várják az ügy iránt elkötelezett természetes és jogi személyeket. Az egyesület fontos feladatának tekinti az ehhez kapcsolódó rendezvények, bemutatók, kiállítások szervezését, a helyi hagyományok bemutatását, valamint a hasonló rendezvényeken való aktív részvételt. Az egyesület rendezvényein biztosítja mindazok részvételét ( az egyesületi tagokon kívül), akik ezen célok szerint kívánnak a rendezvényeken részt venni. Az egyesület fontos és kiemelt feladatának tekinti a hasonló jellegű szervezetekkel való szoros együttműködést, a rendezvények, programok összehangolását határokon belül és azon túl.

 
Átkarolva Egyesület PDF Nyomtatás E-mail

 

Címe: 5600 Békéscsaba, Árpád sor 34.
Adószám: 18597981-1-04
Telefon: +36-20/544-6661
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Web: atkarolva.ewk.hu

Képviselő neve: Gábrielné Zelman Edit

 

A szervezet bemutatása, tevékenysége:

Magyarországon élők életminőségének javítása. Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító és egészségügyi rehabilitációs tevékenység. Környezetvédelem. A lakosság szabadidősportjának segítése. Nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés: képzéshez szükséges szolgáltatások, munkaerő-piaci szolgáltatások, illetve képzéshez történő bevonáshoz kapcsolódó szolgáltatások. Gyermek- és ifjúságvédelem. Hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének segítése. Az elhelyezkedést és munkahelyi beilleszkedést segítő szolgáltatások. Kulturális tevékenység. Közösségi élet kibontakoztatása, építése, fenntartása. Egyéni és közösségi aktivitás támogatása, cselekvési lehetőségek bővítése, a multikulturális társadalmi értékrend napi gyakorlattá válása. Szociális tevékenység. Közös érdekképviselet. Tudományos tevékenység, kutatás.

 
Békés Megyei Művészeti És Kulturális Egyesület PDF Nyomtatás E-mail

 

Cím: 5600 Békéscsaba Egység u.126.
Adószám:18944778-1-04
Forma:Egyesület

Telefonszám: +36-30/392-2484

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Képviselő: Botta Tibor

 

 
Ákombákom Egyesület PDF Nyomtatás E-mail

Cím: 5600 Békéscsaba Orosházi út 56.
Adószám: 18389320-1-04

Telefonszám: 66/453-464, 30/357-9417

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Képviselő: Dudás Zoltánné

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Kezdőoldal