Kezdőoldal Projektek Ismét dolgozom
Ismét dolgozomSikeresen vizsgáztak a könyvkötők PDF Nyomtatás E-mail
Európai uniós támogatásból valósult meg a Civil Szervezetek Szövetsége szervezésében

az Ismét dolgozom elnevezésű program, amely keretében álláskeresők tanulhatnak könyvkötőnek és kiadványszerkesztőnek.
A Kiadványszerkesztő csoport még tanul, a könyvkötő tanfolyam résztvevői a közelmúltban vizsgáztak.
Az Ismét dolgozom TÁMOP 2.4.3/A-09/1-2009-0018. program tavaly júniusban indult. A könyvkotők egy 700 órás magas szintű elméleti és gyakorlati képzés keretében sajátították el a szakmát, majd tettek OKJ-s vizsgát. A képzést az Átképző Felnőttképző Bt. (volt Gyarakiné és Társai Bt.).

Forrás: Békés Megyei Hírlap 2011. július 20.


 
Klubfoglalkozások az "Ismét dolgozom" c. programban PDF Nyomtatás E-mail
A Civil Szervezetek Szövetsége a TÁMOP-2.4.3/A-09/1-2009-0018 számú, „Ismét dolgozom” című pályázati program sikeres megvalósulása érdekében a fejlesztő, felkészítő tréningek és az OKJ-s képzés mellett számos klubfoglalkozásokat is biztosít a résztvevők számára, melyek segítenek fenntartani a célcsoport motivációját.
 
Elindult a könyvkötő képzés PDF Nyomtatás E-mail
A Civil Szervezetek Szövetsége 2011. január 3-án indította el az "Ismét dolgozom" c. TÁMOP-2.4.3/A-09/1-2009-0018 azonosítószámú pályázat keretében könyvkötő képzését 16 fő részvételével. A programba bevont alacsony iskolai végzettséggel vagy elavult szakképzettséggel rendelkező álláskeresők egy többlépcsős kiválasztási folyamat eredményeként kerültek be a programba. A képzést megelőzően fejlesztő, felkészítő tréningeken vesznek részt a célcsoport tagjai, ami segítséget nyújt számukra mind szakmai fejlődésük, mind a személyiségükben történő változások szempontjából.
 
Felhívás álláskeresőknek PDF Nyomtatás E-mail

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Kezdőoldal Projektek Ismét dolgozom