Kezdőoldal Hírek Együttműködési megállapodás a Békés Megyei Kormányhivatallal
Együttműködési megállapodás a Békés Megyei Kormányhivatallal PDF Nyomtatás E-mail


(Gólya Pál és dr. Rákóczi Attila írta alá a dokumentumot.  Fotó: L.P.)


"Ünnepélyes keretek között kötött együtműködési megállapodást 2019. március 7-én a Civil Szervezetek Szövetsége és a Békés Megyei Kormányhivatal.
Dr. Rákóczi Attila, a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója elmondta, alapos előkészítő munka, egymás szervezeteinek, struktúrájának, tevékenységi körének megismerése után jött lérte a megállapodás, amely mindkét szervezet munkáját s a hatékony együttműködést egyaránt szolgálja. Hangsúlyozta, bár azt a szövetséggel kötötték, mival az sok civil szervezetet fog össze, valamilyen szinten az együttműködés a teljes civil szférát érinti a megyében. A megállapodás szolgálja a megyében dolgozó civil szervezetek működését, illetve már most is van közös projektjük a foglalkoztatás területén.
Gólya Pál, a Civil Szervezetek Szövetségének elnöke kitért arra, hogy az idei év fontos esztendő számukra, hiszen megalakulásuk 20. évfordulóját ünneplik.
- A szövetséget 24 szervezet hozta lérte, ez a szám napjainkra 98-ra bővült- tette hozzá. A megállapodás lényeges állomás az életünkben, mutatja, hogy a kormányhivatal számára fontosak a civilek."

Forrás: Békés Megyei Hírlap - 2019. március 8.
 
Kezdőoldal Hírek Együttműködési megállapodás a Békés Megyei Kormányhivatallal