Kezdőoldal Projektek Civil Könyvtár
Civil Könyvtár
Munkaerő-piaci szolgáltatásfejlesztés a Civil Szervezetek Szövetségénél PDF Nyomtatás E-mail

Munkaerő-piaci szolgáltatásfejlesztés a Civil Szervezetek Szövetségénél

TÁMOP 2.6.2-12/1-2013-0050.

Szervezetünk 2005-óta végez munkaerő-piacit tevékenységet: munkaközvetítő irodát működtet Békéscsabán az Árpád sor 2/7. sz. alatt. Szerepel a magán-munkaközvetítői adatbázisban (Nyilvántartási száma: 2824-7/2005). Alternatív munkaerő-piaci programok megvalósításával folyamatosan segítjük a hátrányos helyzetű álláskeresőket. Az egyénre szabott munkaerő-piaci segítségnyújtásban, tanácsadásban, Álláskeresési tréningek szervezésében, valamint a mentori szolgáltatás biztosításában többéves szakmai gyakorlattal rendelkezünk.

Fontosnak tartjuk, hogy az álláskeresőket magas színvonalú szolgáltatásokkal segítsük, ezért szervezetünk 2013-2014. évben fejlesztette munkaerő-piaci szolgáltatásait (TÁMOP 2.6.2—12/1-2013-0050).

Bővebben...
 
Bővül a Civil Könyvtár PDF Nyomtatás E-mail
Civil könyvtárunk a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával jött létre a civil szervezetek széleskörű
tájékoztatása, szakmai munkájának fejlesztése, segítése érdekében. A mostanra már több mint 400
szakkönyvből álló gyűjteményt újabb könyvekkel bővítettük, mintegy 130.000,- Ft összértékben.
Bővebben...
 
Dr. Bényei A. - Kulinyi M.: Foglalkoztatási célú nonprofit szervezetek modell értékű programjai PDF Nyomtatás E-mail
Modell tanulmányút 2002-2003.
Százötven szervezet kilenc tanulmányútja
Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával és a Nonprofit Humán Szolgáltatók Országos Szövetsége irányításával megvalósuló projekt céljait, lebonyolítását, koordinálását és eredményeit összegzi a kötet.
Bővebben...
 
Flamm Benedek László: Kulcs a sikeres EU-pályázatokhoz 2. PDF Nyomtatás E-mail
A kötetben számos konkrét, közérthető és praktikus információ található nem csak a pályázatok elkészítési technikáiról, hanem tágabb összefüggésekről is, mint például magáról a pályáztatás folyamatáról, a nyertes projektek végrehajtásáról, a támogatási szerződések tartalmáról, pénzügyi elszámolásról, vagy éppen az áfa kérdéséről.
Bővebben...
 
Civil Könyvtár PDF Nyomtatás E-mail
Civil könyvtárunk a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával jött létre a civil szervezetek széleskörű tájékoztatása, szakmai munkájának fejlesztése, segítése érdekében. A 200 szakkönyvből álló díjmentesen kölcsönözhető gyűjtemény célirányosan a hatékonyabb működést, tájékozódást szolgálja.
Bővebben...
 


Kezdőoldal Projektek Civil Könyvtár